dilluns, 30 de novembre del 2009

Últimes creacions

En els últims mesos he anat fent coses, petites manualitats, que no he pensat en penjar al blog. Com que no tenen massa dificultat les poso totes juntes, només perquè quedi constància que treballo, jeje.


Llum FREE PALESTINE





AIRES DE FORMENTERA



Cadira PUNKARRA




Calaixera NEUTRA



dijous, 12 de novembre del 2009

"el toxo" recupera valor!




M'agradaria dedicar aquest post als amics que ens han regalat aquest "toxo" artístic reutilitzat per a la nostra nova llar. La idea és boníssima, fàcil de fer i pràcticament no té cost.
Gràcies Inad & Cè

dimecres, 4 de novembre del 2009

Donant-li vida a la casa!

Fa temps que tenia els materials i les idees per a fer la taula de l'hort però no trobava el moment per dedicar-m'hi. Per fi, m'hi he posat i en una tarda ho he tingut enllestit. Era menys difícil del que em pensava.
Continent
Taula d'hort urbà
Nivell de dificultat: 1
Materials:
- dos palets grans
- dos llistons de fusta
- claus
- tela de plàstic resistent (tipus hivernacle)
- grapes (no les de la oficina)
Eines:
- Serra
- Martell
- grapadora (no de les d'oficina)

Procediment:
Ho he fet sobre la marxa, ja que tampoc havia de quedar perfecte... he desmontat un palet, i les fustes que n'han sortit les he utilitzat per a fer les parets. L'altre palet és la base de la taula. He fet els costats, a saco, unint les fustes del palet als llistons i aquests units a la base.
L'he forrat per dins amb el plàstic perquè no s'escapi la terra i l'aigua i he fet un foradet a un costat, de manera que pugui sortit l'excedent d'aigua. mmm... la veritat és que qualsevol persona ho pot fer millor que jo ho sigui que no cal que expliqui més!
Acte seguit, he posat el substrat universal combinat amb el compost que tenia guardat dels cucs (fa un anyet que fan feina) i he plantat les llavors i els planters. Jo pensava que era tard per plantar però la senyora que m'ha venut les llavors m'ha dit que endavant!!! Ho probarem a veure què surt!

Contingut
Plantació:
He intentat tenir en compte les compatibilitats de les diferents hortalisses per a fer la combinació de la taula. Espero que l'hagi encertat.
Hortalisses plantades: pastanaga, enciam, bleda, rabe, pèssol, escarola, ceba, i... em sembla que ja està perquè, ara que hi penso, on he fotut el julivert?

Apali! ja mostraré l'evolució, si és que n'hi ha!



(ja sé que el pati deixa molt que desitjar però mica en mica ja l'arreglaré!)