dijous, 11 de juny del 2009

LA EMBUSTERA ja està aquí!

La embustera és la nostra furgoneta camperitzada, o millor dit, convertida en llit. Feia temps que ho teníem al cap, i el disseny estava més o menys clar a la nostra ment però no ha estat fins ara que l’hem portat a la pràctica.

La veritat és que ja començava a ser urgent perquè aquest estiu marxem a Formentera 15 dies amb la furgoneta. Serà la setena vegada que visiti l'illa i aquest cop hi anirem amb la furgoneta.
A internet existeixen fòrums amb on s'exliquen les experiències de persones que ja han camperitzat les seves fragos. Nosaltres hem tret les idees d’altre gent que ja es va trencar el cap per a realitzar el seu projecte. Val a dir, que a la pràctica et trobes amb inconvenients i entrebancs diversos que s'han de superar amb l'enginy personal de cadascú.

Nivell de dificultat: 4

Material:
- llistons (3,6x3,6cm)
- taulons (1,2 cm)
- frontisses
- esquadres
- visos
- claus
- cola blanca
Eines:
- martell
- taladro
- serra
- pulidora

Us passo a explicar com ha anat. En primer lloc els plànols... jeje, amb autocad, és clar!
No entraré a explicar-ho amb molt detall, si algú té intenció de fer alguna cosa semblant, ja li passaré més informació!

Primer vam montar l’estructura de darrera. Per nosaltres, novells en temes de bricolatge, va ser tota una aventura. Suposo que per a molta gent deu ser bufar i fer ampolles!
Quan aquesta estructura va estar acabada vam passar a construir la base del llit enganxant les fustes que es despleguen amb les frontisses.

Finalment, vam construir les potes de davant i vam buscar fustes per anivellar el llit, ja que és difícil que quedi recte tenint en compte que es recolza sobre els respaldos dels seients de darrera.

Aquest és el resultat final. Què us sembla?

I així queda amb els seients normals.

* Important: no hi va haver ferits ni ferides, només una enganxada de dit petit. I tampoc divorci!

4 comentaris:

  1. Ji, ji, y además ya tenemos el triple-colchon en macha (nos ha costadona multa de aparcamiento, cuando pille al monillo lo empalo...).

    A ver si conseguimos que aguante el tiron y de paso nos vamos mas sovint de camping, ara amortizarla...

    Que vidorra s vamos a pegar...ahora, carretera y manta!!!

    ResponElimina
  2. quan tinguem els matalassos només faltaran els retocs finals... la bandera pirata, quatre enganxines i... a rodaaaaarrrrrr!

    un petó!

    ResponElimina
  3. Molt bones crazy! he quedat gratament sorprés del llit que heu montat a la furgo i com els seients quedan amagats sota la base del llit! Ja posats a fer modificacions, proposo de eliminar el sostre de xapa, per una lona, així quan estigueu dins la furgo podreu cardar, o dormir, o ..jo que sé... mirant les estrelles! sería espectacular!! espero que disfruteu una barbaritat a la vostre illa!!

    ResponElimina
  4. con dos palabras im presionante

    ResponElimina