dimecres, 15 d’abril del 2009

les tomaqueres

No recordo exactament si va ser a finals de gener quan vaig plantar les llavors de tomàquet al planter. A mitjans de març les vaig trasplantar als testos (garrafes) i ara mireu com han crescut!
Ja comencen a semblar tomaqueres i si arriben a sortir tomàquets...



* els hi poso un escuradents perquè a algunes els hi costa aguantar-se dretes.

4 comentaris:

  1. Bueno, después de cieros incidentes relacionados con la informática, y totalmente ajenos a la organización decir que lo del palillo es una ocurrencia "robada"...y no digo más... a ver para cuando un gazpachito con esos tomates...

    ResponElimina
  2. ai! és veritat, que va ser idea teva això de l'escuradents, de fet, ara que ho recordo em faig enriure molt de tu quan et vaig veure clavar-los a la terra.
    Demano disculpes per la falsa informació i reconec obertament que la idea dels escuradents va ser del tito.

    ResponElimina
  3. A mi també m'han començat a eixir! Estem a punt de transplantar-les a l'hort, les tomaqueres. Però no em preocupava que no s'aguantaren massa. De fet, les he plantat de tres en tres, i aixina s'aguanten entre elles. Quan cresquen més les hauré d'aguantar amb una canya, però de moment van tirant. Ànims! Segur que aquest estiu podrem fer unes tomaques farcides per a llepar-nos els dits!

    ResponElimina
  4. PER QUE NO US CIGUIN LES HE DE DEIXAR CREIXER MÉS QUAN SON PLANTER I QUAN LES TRANSPLATEU LES HEU DE POSAR MÉS FONDES, QUASIBÉ QUE NOMES ES VEGI EL CAP O SI NO ACOSTA'LS-HI MES TERRA AL TRONC. SORTIRAN MES ARRELS I TINDRAN MÉS FORÇA!!!

    ResponElimina