dijous, 19 de març del 2009

Anti-conte 5: Li diuen democràcia i no ho és!

Aquest post, no estava previst, de fet l'escric en calent després de veure les imatges de la brutal repressió policial dels mossos contra l'estudiantat que es manifestava contra Bolonya, i contra tothom que se'ls hi posava pel davant.

La preciosa democràcia, de la qual tots els personatges polítics estan tan orgullsos, ens ofereix aquest tipus d'espectacles més sovint del que voldríem. Quan la veu de qualsevol col·lectiu vol fer-se escoltar l'aparell repressor del sistema i de l'Estat, més igual si és espanyol o català o extraterrestre, s'encarrega de fer-les callar. Homes, i potser alguna dona, entrenats per a reprimir el poble que es vol fer escoltar, ni més ni menys.

Això sí, a les properes eleccions ens regalaran les orelles, a cadascú amb el que vol sentir, per demanar-nos el vot, i només llavors deixaran que ens expressem, amb un merda de papeleta per escollir a una merda de polítics que faran el que voldran durant 4 anys més.

Tenim sort que aquesta vegada, hagin estobat també a periodistes, així, almenys, surt més per la televisió. I diuen que van ser uns quants, jo diria que hi havia força gent.

Només una petita mostra aquí.

2 comentaris:

  1. Només dir que des de dins de les universitats catalanes (o des del campus Mundet de la UB) s'està treballant perquè això no quedi aquí i s'acabi oblidant!

    Hi ha històries esfereidores de molta de la gent que aquell dia va sortir al carrer.

    Un altre tema! Els mitjans de comunicació estan fent un tractament informatiu de tot plegat que no arriba a l'aprovat!

    Que els bombin a tots!

    Mireia

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó Mireia, i jo tampoc donaria l'aprovat als mitjans de comunicació, ni en aquest tema ni en cap altre! gràcies pel comentari!

    ResponElimina