dimecres, 11 de març del 2009

Anti-conte 4: M'ho has tret de la boca!

No cal afegir res, Cristina Xalma, Doctora Econ. Internacional y Desar. Económico, ja ho diu tot en aquest video de Cubainformación.

Important: treu la música del bloc, apretant el botó de "pausa" que està a baix de tot de la pàgina, per poder escoltar el vídeo. Val la pena!

cubainformacion.tv

3 comentaris:

  1. Hola,
    Qué ets una Okupa? Pequè et preocupa Cuba o Palestina abans que casa teva? ummmm.. potser perquè tot és molt més radical i més simple que aquí y això fa que tot es vegi més clar i facilment. (Em solc respondre a mi mateix les meves preguntes adressades als demés).

    ResponElimina
  2. Els problemes de fora "de casa meva" són els mateixos que els dins! I si parlem dels mitjans de comunicació en concret encara amb més raó!

    Tinc temps per parlar de tot, espero... i com hauràs vist he escrit sobre la divisió sexual de rols, les condicions laborals de les persones treballadores... i això em sembla que més dins de casa meva no pot estar. Fins hi tot parlo de coses tan “micros” com el meu hort, jaja!

    Moltes gràcies pel teu comentari! per cert, això de "okupa"... quina etiqueta més estereotipada!!!!!

    ResponElimina
  3. Buenas Crazy! Crec que a Cuba li queda poc per sortir del pou en que l'han ficat tants anys de dicatadura, però tot i així penso que desprès viurà en la mateixa pobresa que viuen tots els pisos de SudAmerica, amb governs tant corruptes que no deixen respirar a la gent i creant unes desigualtats socials molt grans. Però està molt bé que al menys la gent tingui una opinió real del que està passant, reconegui qui els està enganyant i poder així lluitar d'alguna forma en contra de la manipulació dels mitjans de comunicació.

    ResponElimina