diumenge, 8 de març del 2009

A casa som 6.002 individus!

El vermi compostador, pels que no ho sabeu, és un recipient per a fer compostatge a casa de la matèria orgànica domèstica. Com que a dins d’un pis els animalons que normalment fan el compostatge a la naturalesa no hi poden arribar ho substituïm per cucs de terra vermells(eisenia foetida). Aquests cucs fan la meravellosa tasca de convertir les nostres deixalles orgàniques en un compost de màxima qualitat per les nostres plantes, i hortalisses.
És net, no fa gens de pudor i no comporta molta feina. Pels que sou de Terrassa, l’ajuntament els cedeix de forma gratuïta i pels demés podeu xafardejar aquí.


3 comentaris:

  1. Haig de reconeixer que això de tenir éssers vius en tanta quantitat dins de casa... no se si dormiria gaire tranquil.la, jeje. Crec que en la naturalesa hi és tot per a poder viure, el que passa ho hem industrialitzat massa, hem afegit productes químics als aliments i a nosaltres mateixos, i ara sembla impossible menjar un tomàquet sense pesticides o si anem a una botiga ecològica ens arrenquen un ronyó si volem comprar un enciam. Crec que és molt bona idea tenir a casa teva el teu propi hort, és la única manera de saber el que menjes. La meva enhorabona perque has creat el teu hort i has pogut abonarlo amb fems dels teus nous inquilins de la forma més natural possible.

    ResponElimina
  2. gràcies Cè i t'animo a fer el mateix a casa teva que per alguna cosa tens una terrasseta de puta mare! Va, quan culli les bledes te'n donaré una a veure si et decideixes! gràcies pel comentari!

    ResponElimina
  3. Bon dia!
    M'interesaria spaiguer don trieu els cucs per fer el compostatge, docs m'interesaria ferne.
    Ara en faix sense cusc i surt preou be!
    Moltes gracies
    Arnau el pageset!

    ResponElimina